De salon

‘Beleef bij Isa’, een naam waar ik met vriendinnen over gebrainstormd heb. We kwamen er niet goed uit en die twee bleven maar vragen wat er bij mij dan te beleven viel. En zo is de naam uiteindelijk ontstaan. Op twintigjarige leeftijd, oktober 2017, opende ik mijn salon. Jong, maar als je het dan niet kan, kan je het nooit óf het zit er niet in. Dus ik ging van start. Mijn passie is om mensen met een fijn gevoel naar huis te laten gaan. Of een behandeling nu noodzaak is of echt als verwennerij en dus ‘me time’, ik behandel iedereen met liefde en plezier.

Toen ik klein was, was ik altijd al bezig met winkeltje spelen, nagels lakken en make-up aanbrengen. Rond mijn dertiende ontstond het idee voor een eigen salon. Hiervoor heb ik uiteindelijk diverse studies gevolgd. Zo nam ik op 26 juni 2013 het diploma Middelbaar Beroepsonderwijs Zorg en Welzijn in handen. Twee jaar later studeerde ik af als Schoonheidsspecialist en een jaar later als Allround Schoonheidsspecialist met een aantal specialisaties, waaronder acne. Al snel voegde ik daar ook een Pedicure diploma én Medisch Pedicure diploma aan toe. Met deze bagage kon ik een salon starten en daar ging dan ook de volledige focus op. Sinds die tijd volg ik regelmatig cursussen en trainingen om mijn kennis op peil te houden of om nieuwe technieken aan te leren.

Mijn doelgroep is breed en daar houd ik echt van! Van tiener tot oudere, schoonheid en verzorging heeft geen leeftijd! Iedereen is welkom in mijn sfeervolle salon, waar je voor alles terecht kunt. Een gezichts- of pedicurebehandeling, het ondergaan van een peeling of het aanschaffen van een module of producten, je gaat altijd weer herboren de deur uit.

Trots ben ik op de complimenten die ik wekelijks, soms zelfs dagelijks van mijn klanten krijg. Dat voelt echt heel goed en bevestigt dat ik met mijn salon goed werk verricht. Dat vind ik belangrijk en dan weet je waar je het telkens weer voor doet. Ik verzamel deze leuke momenten en succesjes met de hashtag #happybijisa op Facebook en Instagram. Overigens deel ik daar ook ander nieuws of inspiratie.

Bij ‘Behandelingen & Tarieven’ zie je waarvoor je in mijn salon terecht kunt. Wil je een afspraak maken, dan kan dat door het formulier op de contactpagina in te vullen of door me te bellen. Ik bekijk dan graag samen met jou wat ik voor je kan doen. Hopelijk tot snel!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close